top of page

Beställ vykort

Vill du beställa ett vykort av ett eller flera av dina konstverk som kommer att ställas ut under Moving Art Project 2016? Gör det här!

 

 

Alla ni kreatörer som antagits att medverka i Moving Art Project 2016 har nu möjlighet att beställa vykort av ett eller flera av era verk till självkostnadspris, för vidare försäljning under utställningsturnén.

 

Tillgängliga format:

- A5 (148 mm x 210 mm stående eller liggande)

- A6 (105 mm x 148 mm stående eller liggande)

- Kvadrat (148 x 148 mm)

 

Samtliga beställningar görs i volymen 100 st/beställning på 350g premium kartong. Eventuella ej sålda kort sänds till konstnären efter utställningsperiodens slut.

 

Försäljning & kommission

Försäljningen sköts av Moving Art Projects personal i anslutning till entén/shopen. Kommission: 30% av försäljningspriset. Avräkning och utbetalning görs under juni 2016.

 

Försäljningspriser i shopen

- A5: 30:-

- A6: 15:-

- Kvadrat: 20:-

 

Leveranstider

Det går bra att beställa vykort när som helst under utställningsperioden. Aktuell leveranstid är dock ca 4 dagar, så ju tidigare du beställer, desto fler dagar under utställningen kommer dina konstverk att finnas till försäljning.

 

Formgivning

Samtliga motiv kommer att placeras med utfall, vilket innebär att viss beskärning av bilden kan ske. 

Framsida: Bild av konstverket 

Baksida: Adressfält, Eventuell titel och tillverkningsår, kreatörsnamn, samt liten Moving Art Project-logo

 

Genom att fylla i nedanstående beställningsformulär godkänner du ovanstående villkor.

 

På grund av administrativa skäl har vi tyvärr inte möjlighet att ta in externa vykort eller annat försäljningsmaterial utöver detta sätt. För eventuella frågor kontakta oss på info@movingartproject.se.

bottom of page